INFLUENCERS VOOR MIJN KLEDINGLIJN

Mijn vriend en ik zijn onlangs gestart met het ontwerpen van onze eigen kledinglijn, Omdat influencers heel populair zijn onder de jongeren, en omdat ook onze doelgroep is hadden wij behoefte aan een persoonlijk gezicht voor onze kledinglijn. Wij hebben zelf wat influencers berichtjes gestuurd maar wij kregen meestal geen reacties. Dit komt waarschijnlijk omdat zij natuurlijk zoveel priveberichtjes krijgen. Uiteindelijk kwamen wij uit op een website genaamd Online Infinity dit is een online marketing bureau, zij zitten gevestigd in Rotterdam, en hier komen wij toevallig zelf ook vandaan dit was best handig. We hebben hun gebeld en we konden redelijk snel langskomen voor een kennismakingsgesprek. 

We vertelden onze wensen en ze vertelden ons al snel dat ze ons konden helpen. Samen gingen we het gesprek aan met wat influencers die ons zouden willen helpen, we begonnen met wat kleinschaligere influencers. Deze zouden graag een samenwerking met ons willen. Omdat wij met Online Infinity waren ging het contact en stuk vlotter als dat wij alleen hadden geprobeerd. 

Al snel hadden we een online marketing strategie afgesproken voor onze campagne en konden we gaan beginnen. We hadden duidelijke afspraken gemaakt over de posts. We hebben geen problemen gehad en onze kledinglijn loopt harder dan verwacht. We zijn heel blij dat we de stap hebben genomen om op zoek te gaan naar een online marketing bureau.

online infinity